četvrtak, 20.10.2011.

Faking vjetri!

Poštovanje! Vraćam se nakon kojih mjesec dana ne - javljanja, zbog okupiranosti moje sobe i moje privatnosti, ali eto, rekla sam da ću pisat i, kao šta vidite - pišem! Pišem, pišem i samo pišem! Dobro, u proteklo vrijeme sam malo i crtala, ali trenutačno pišem. I napol ležim u krevetu. Sa glupim herpesom na ustima. I prijetim ljudima da ću ih poljubit ako budu bili naporni (neš ti prijetnje...) I tako. A preko dana vozim (osim danas jer sam se na pol puta do Čavli smočila i mislim da mi se tenisice još uvijek nisu osušile). A danas sam čak i učila, nakon godinu, dvije. Budući da sutra imam ispit, bio je red da počnem učit, i mogu reć da sam naučila! Donekle. Valjda. Pitajte me nešto o tijestima, fondanu, tortama (ok, do torti još nisam došla, rađe nemojte još...) Skužila sam da stvarno više naučim kad mi neka muzika svira u pozadini! Inače ful teško pamtim stvari, ali ovih dana sam učila uz tihu muziku i mogu reć da sam stvarno dosta toga zapamtila! Ili je to samo zato jer me ovo actually zanima? Nvm, bitno da ću ja sutra rasturit! Optimizam, FTW!!!
A vani i dalje puše pa puše pa puše... Jučer sam imala osjećaj kao da je more iza moje sobe, a ne šuma, bar po zvukovima. Ne znam kako me taj vjetar podsjetio na more, možda sam bila tako umorna da sam počela halucinirati? Znam da sam u utorak na probi skoro počela jer sam bila umorna i vrtilo mi se (pa ti radi okrete!), ali pretpostavljam da je to sve od ove nagle promjene vremena, uvijek me glava boli i vrti mi se kad je ovakvo vrijeme... A kad bolje razmislim, mislim da su mi ipak Tarini noodlesi naškodili u utorak. Ali preživjela sam! I onda sam još srela Igorića i Nevenu kad sam izašla iz dvorane! Ja idem prema stanici od 7 i čujem netko trubi i vidim auto kako se zaustavlja. Gledam prema njemu, a ne vidim niš jer je mrak, otvore prozor i čujem Igorića 'Tamara!' i vidiš Nevenu iza kako se smije! I jedno 2-3min su stajali nasred ceste dok smo pričali i mogu reć da su me ful oraspoložili kad sam ih vidjela!!! smijeh
I sad ful razmišljam o tome kako da ovo privedem kraju jer bi me Dragi uskoro trebao nazvat, a, iskreno, ne znam o čemu da pišem više... Trenutačno mi je na pameti slastičarstvo i to kako ću položit da se više ne moram močit po ovakvom vremenu kao danas! A ako budem nastavila ovako, mislim da ću se namočit još ovu jesen...Faking vjetri! (some1 will kno wink)

- 22:30 -

Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2011 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Ožujak 2013 (1)
Studeni 2012 (1)
Svibanj 2012 (1)
Travanj 2012 (2)
Veljača 2012 (1)
Siječanj 2012 (1)
Listopad 2011 (1)
Rujan 2011 (3)

Inače...

Čudne misli naizgled obične propale studentice...

~ You can let your life bully you, or you can fight back. It's your choice. ~

Stari blog...

http://tammyca.blog.com
http://tammyca.blog.hr